Vi gillar Aktiviteter, Sport och Lek Ute!              Roligt sortiment, Snabba leveranser, Kvalité till riktigt bra Pris!              Fri frakt över 500kr!* 

NU HAR VÅREN KOMMIT! Leveranserna från BERG och EXIT för vecka 15 är försenade. Vilket innebär att även vi har några dagars förseningar av trampbilar från både BERG och EXIT samt studsmattorna Champion 430, Favorit Tattoo och Talent från BERG. Från Exit är det gungställningar och en del förbeställda studsmattor som är drabbade. Tveka inta att maila oss på info@lekute.se eller ring 023-332 34 om ni har frågor. Våra leverantörer och vi gör vårt yttersta för att arbeta bort detta så fort som möjligt för att kunna garantera er snabb och enkel leverans! I slutet av vecka 16 räknar vi med att kunna skicka lagervaror inom ett dygn igen! 

Välkommen till Lekute.se! 

Vi lagerhåller större delen av sortimentet på vårt eget lager för att korta leveranstidena till dig! Genom att köpa större volymer och partier får vi bättre rabatter och priser vilket innebär att vi kan erbjuda dig ett riktigt bra pris! Vi föredrar att arbeta nära ett fåtal leverantörer som står för kvalité, för att tillsammans med dem leverera en produkt som lever upp till dina förväntningar!

Det ska vara enkelt att handla hos oss!

Ni når oss ALLTID på info@lekute.se! Eller på telefon 023-332 34 måndag-fredag 08-18, lördag-söndag 10-16

SÄLJER MEST JUST NU!

EXIT Kickback Rebounder L är vår mest populära rebounder och…
1 490 SEK1 385 SEK
Ett riktigt snyggt och hållbart svart fotbollsmål till trädgården. Gör…
1 590 SEK1 495 SEK
Rätt balans mellan säkerhet, livslängd och pris.
5 885 SEK
En riktigt snygg svart målbur i din trädgård. Gör mål…
990 SEK
Förankra din studsmatta för extra säkerhet!
295 SEK

NYHETER!

Ny innovativ studsmatta i unik och modern design från EXIT!…
6 995 SEK
Tuff och praktisk scooter / sparkcykel för de minsta i…
1 299 SEK
Rek. ålder: 1-3 år. Barnens första trehjuling! Perfekt för barn…
1 689 SEK
Senaste Champion modellen med Airflow. Fantastisk hoppkomfort, optimal säkerhet och…
8 795 SEK7 885 SEK
Micros Maxi kickboard i Deluxeversion! Perfekt för att "cruisa" fram…
1 399 SEK
Micro MX Trixx 2.0 Rainbow är en scooter för framtida…
1 599 SEK

NU HAR VÅREN KOMMIT! Vi jobbar alla för högtryck, även våra leverantörer EXIT och BERG. Tyvärr hinner de inte få ut leveranserna till ordinarie tider vilket även drabbar oss på Lekute.se och er som kunder. Leveransen från BERG och EXIT för vecka 15 är skjuten till vecka 16. Vilket innebär att det kommer vara en del förseningar i leveranser. Tveka inta att maila oss på info@lekute.se eller ring 023-332 34 om ni har frågor. Våra leverantörer och vi gör vårt yttersta för att arbeta bort detta så fort som möjligt för att kunna garantera er snabb och enel leverans!